Φωτιά στα Βίλια: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί αυτή την ώρα

Πού έχουν κλείσει οι δρόμοι λόγω της φωτιάς – H κίνηση των οχημάτων στην παλαιά εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, από την 33 Χ/Θ (Άγιος Χριστόφορος) έως την 30 Χ/Θ έχει διακοπεί προσωρινά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων στην περιοχή των Βιλίων, λόγω της φωτιάς που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προχώρησε η ελληνική αστυνομία.

Ειδικότερα, λόγω της μεγάλης φωτιάς η κίνηση των οχημάτων στην παλαιά εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, από την 33 Χ/Θ (Άγιος Χριστόφορος) έως την 30 Χ/Θ έχει διακοπεί προσωρινά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του Αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή, έπειτα από τη νέα φωτιά που έχει ξεσπάσει στην περιοχή.

Σύμφωνα με την πυροσβεστκή, η φωτιά στην περιοχή Κάζα, οριοθετήθηκε στο νότιο κομμάτι, και στο δυτικό κομμάτι δίνεται μάχη αυτή τη στιγμή να μην επεκταθεί σε Κιθαιρώνα και Βίλια.

Η φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχει ξεσπάσει κοντά στον οικισμό Προφήτης Ηλίας και κινδυνεύουν σπίτια. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης οκτώ μποφόρ, γεγονός που δυσκολεύει το έργο των πυροσβεστών.

Σχετικά